Privatlivspolitik

/Privatlivspolitik
Privatlivspolitik2018-05-25T07:43:39+00:00

Cookie- og Privatlivspolitik

GENERELT

Dit privatliv er vigtigt for mig. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver jeg i denne privatlivspolitik hvordan jeg samler, behandler og bruger de data som jeg indsamler omkring din adfærd på min hjemmeside.
Samtidig gør jeg dig opmærksom på de valg, du kan træffe om, hvordan dine oplysninger indsamles og bruges. For at gøre denne meddelelse nem at finde, gør jeg den tilgængelig på vores hjemmeside og på ethvert tidspunkt, hvor personligt identificerbare oplysninger kan blive anmodet om.

HVAD ER PERSONDATA?

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dette website indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du gør et af følgende:

  • Tilmelder dig mit nyhedsbrev
  • Kontakter mig igennem en kontaktformular

 

HVORFOR INDSAMLER JEG PERSONDATA?

Jeg indsamler udelukkende de persondata, som du frivilligt afgiver på vores website, eller som du på anden vis giver dit samtykke til, at jeg må indsamle. Jeg indsamler persondata:

  • … til at sende dig markedsføringsmateriale, som der i forvejen er givet samtykke til.
  • … give dig information omkring produkter/services, som du tidligere har købt hos mig.
  • … til at kontakte dig, hvis du har udfyldt min ”kontakt mig” formular.
  • … til at give dig yderligere informationer og detaljer, hvis du har tilmeldt dig et arrangement.
  • … til at håndtere fakturaer, ordrebekræftelser, licensoplysninger m.m.

 

HVILKE PERSONDATA INDSAMLER JEG?

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandler jeg følgende type persondata:

  • Dine kontaktoplysninger som eksempelvis navn, e-mailadresse, telefonnummer, firmanavn m.m.
  • Dine beskæftigelsesoplysninger som f.eks. jobtitel
  • Brugerinformationer som f.eks. brugernavn, adgangskoder samt loginoplysninger
  • Oplysninger fra din webbrowser som f.eks. IP-adresser, browsertype og sprog
  • Oplysninger fra tredjeparts netværk som f.eks. Facebook

 

HVORDAN INDSAMLER JEG PERSONDATA?

Jeg indsamler dine persondata igennem vores hjemmeside og tredjepartssoftware. Jeg indsamler dine persondata igennem formularer på vores hjemmeside, og igennem anvendelsen af cookies til at indsamle data omkring din adfærd. Cookies er små tekstfiler, der indeholder en række tegn og unikt identificerer en browser. De fleste browsere er oprindeligt oprettet for at acceptere cookies. Du kan dog være i stand til at ændre dine browserindstillinger for at få din browser til at nægte tredjeparts cookies eller angive, hvornår en tredjeparts cookie bliver sendt. Hvis du vil vide mere om cookies og hvordan de fungerer, kan du besøge www.allaboutcookies.org.

Udover de persondata som jeg indsamler igennem vores hjemmeside så anvender jeg en række tredjepartssoftware til at indsamle data på denne hjemmeside. Herunder har jeg beskrevet de forskellige typer af tredjepartssoftware som anvendes på vores hjemmeside:

  • Google Analytics:
    Google Analytics giver mig adgang til din adfærd på vores hjemmeside og Google Analytics indsamler data ved hjælp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din brug af vores hjemmeside, herunder din IP-adresse til tracking af din adfærd. Jeg anvender desuden Google Analytics til vores markedsføring og du kan opleve derfor dynamiske annoncer efter du har besøgt vores hjemmeside.
  • MailChimp:
    Jeg benytter mig af e-mailprogrammet MailChimp til at udsende nyhedsbreve og tilbud til mine kunder. Igennem MailChimp indsamler jeg e-mailadresser, IP-adresser samt tidstempler, som anvendes til at sende relevante nyhedsbreve.
  • Facebook-pixels:
    Jeg anvender Facebook-pixels, for at kunne forbedre vores annoncer til de besøgende, som har besøgt websitet, og har en Facebook-profil. Igennem Facebook-pixels indsamler jeg data om din adfærd på vores hjemmeside.

Data om din brug af denne hjemmeside, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, IP-adresse m.v. videregives til tredjeparter i det omfang du giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne.

 

HVOR LÆNGE OPBEVARES PERSONDATA PÅ HJEMMESIDEN?

Dine personlige data bliver opbevaret så længe, som det er nødvendigt. Det betyder, at når din personlige data ikke længere vil være relevant for mig at bevarer, vil det automatisk blive slettet på en sikker måde. Der er mulighed for, at jeg kan behandle din data i forbindelse med statistiske formål, men i dette tilfælde vil din data altid blive anonymiseret.

 

HVORDAN KAN DU FÅ ADGANG TIL DEN PERSONDATA JEG INDSAMLER OMKRING DIG?

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes hvis det ikke længere er nødvendigt for mig at beholde din data. Herunder har jeg specificeret, hvordan du kan gøre dette:

  • Adgang og berigtigelse af persondata
    Du har altid mulighed for at anmode mig, om at få en kopi at de personlige data, som jeg har liggende om dig. Hvis du opdager fejl eller forældede oplysninger, har du ligeledes mulighed for at anmode mig om eventuelle rettelser. Hvis du ikke længere ønsker at opbevare dine personlige dataoplysninger hos mig, har du retten til at anmode om at få din persondata slettet. Dette kan dog kun ske, hvis det ikke længere er nødvendigt for mig at beholde din data.
  • Ret til at fravælge markedsføringskommunikation
    Hvis du ikke længere har lyst til at modtage e-mailmarkedsføring fra mig, har du retten til at trække dit samtykke tilbage. Dog skal du være opmærksom på, at denne form for kommunikation ikke dækker over administrative meddelelser som f.eks. ordrebekræftelser, e-mails i forbindelse med kontoindstillinger – herunder ændring af kodeord og meddelelser der ligger i forlængelse heraf.

 

HVORDAN JEG SIKRER DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?

Jeg behandler dine data med omhu. Det betyder, at jeg forpligter mig til at forhindre offentliggørelse, uautoriseret adgang eller alternativ behandling af mine kunders persondata, som indsamles på denne hjemmeside.

 

ANSVARLIG

Denne hjemmeside og denne privatlivspolitik ejes og publiceres af:
Firma: Frydenlunds GrafiskDesign
Adresse: Udsigten 1
Postnr.: 5330 Munkebo
Telefon: 22 40 39 55
Email: mail@frydenlunds-grafiskdesign.dk

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Kurser

Kontakt Info

Frydenlunds-GrafiskDesign, Udsigten 1, 5330 Munkebo

Phone: 22 40 39 55

Web: Frydenlunds-GrafiskDesign